in

Willem Alexander heeft ernstige longziekte

Willem Alexander zou in het verleden een vervelende longziekte, genaamd Besnier Boeck, hebben gehad. Waar hij er eerst overheen leek te zijn, beweren sommige bronnen dat de longziekte toch terug is gekeerd bij onze koning.

De informatie komt uit Duitsland die zeggen dat ze dit van bronnen binnenin het koningshuis hebben gehoord. ‘Het gaat niet goed met de koning’, wordt er gezegd.

Lees ook  Juf slaat alarm over kwart van haar nieuwe leerlingen: ‘Ze komen in een luier’

Het Duitse blad Freizeit Express beweert dat deze longziekte toch vrij ernstig is, en dat Willem Alexander er veel last van zou hebben.

Sarcoïdose is een aandoening waarbij ontstekingen ontstaan in verschillende delen van je lichaam zoals je huid, organen en gewrichten. Er is een acute vorm en een chronische vorm.

Bij sarcoïdose hopen witte bloedcellen zich op. Deze zijn soms voelbaar als een zwelling of knobbel onder je huid. Deze ophopingen heten granulomen. Sarcoïdose wordt ook wel de ziekte van Besnier-Boeck genoemd. De aandoening komt op alle leeftijden voor, maar wordt meestal vastgesteld bij mensen tussen de 20 en 40 jaar.

Lees ook  Dieven proberen brandstof te stelen uit bus maar zuigen per ongeluk toiletafval leeg

We hopen dat hier niets van waar is en dat het gewoon goed gaat met onze Koning!

Kindje zeer ernstig gewond na steekpartij

Pijnlijk: Glennis Grace nog dieper in de problemen