in

Drugsdealers verloten kerstpakketten met coke, hasj, alcohol en tabak onder klanten

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent voor velen van ons weer een ongevraagde kartonnen doos met volkoren pasta, bakkies pesto, soepstengels, een flessie vreselijke wijn, zeevruchten pralines en een notenkraker op de keukentafel. Bedankt baas. Kunnen we wat mee.

Drugsdealers
Toch blijkt dat er ook spannendere kerstpakketten worden vergeven tijdens de feestdagen. In de Spaanse stad Murcia, bijvoorbeeld. Daar werden tijdens een huiszoeking niet alleen verschillende soorten drugs aangetroffen, maar ook inschrijfformulieren voor een kerstloterij.

Lees ook  Dit is waarom vrouwen hun orgasmes faken

Het plan van de dealers was om geschenkmanden te verloten onder hun klandizie. De inhoud van de kerstpakketten: coke, hasj, alcohol en een dikke ham van acht kilo.

Kortom, prima ingredi├źnten om het een avond met de schoonfamilie uit te houden.

Opgepakt
Helaas voor alle deelnemers zullen de pakketten nooit verloot worden; bij de inval zijn twee mannen opgepakt – hoogstwaarschijnlijk de organisatoren van de feestelijke loterij. Daarnaast heeft de politie een kweekinstallatie ontmanteld en 165 wietplanten, zes kilo wiet en nog wat coca├»ne en hasj in beslag genomen. De klanten zullen het dit jaar dus wederom gewoon weer moeten doen met soepstengels en volkoren macaroni.

Lees ook  Vrouw die aan seks verslaafd was, had soms wel vijf keer per dag seks

Bizar: onderhuidse chip met coronapas in de maak

Zien: Hugo de Jonge blijkt gigantisch groot geschapen te zijn!