in

Dronken student (21) slapend aangetroffen in laadbak van asfalteermachine

LEUVEN – Een 21-jarige student is vrijdagochtend in het Belgische Leuven aangetroffen in de laadbak van een asfalteermachine. De man had er na een nachtje stappen zijn roes uitgeslapen. „Als de wegwerkers niet toevallig in de laadbak hadden gekeken, was hij waarschijnlijk de machine ingezogen en zou hij dat niet overleefd hebben”, zegt de Leuvense politie.

De 21-jarige jongeman was donderdagnacht op stap geweest en was in de Frederik Lintstraat in de laadbak van een asfalteermachine gekropen, meldt Het Nieuwsblad. Zijn schoenen had hij uitgedaan en aan kant gezet. De wegwerkers die in alle vroegte de machine opstartten om te laten warmdraaien, keken toevallig in de laadbak en zagen daar iemand liggen slapen.

Lees ook  Onderzoek naar arts die per ongeluk 9-jarig meisje vaccineert

Toen ze de man niet wakker kregen, werd de politie erbij gehaald. Met veel moeite kon de student gewekt worden. Hij bleek nog steeds stomdronken te zijn en wist niet waar hij zich bevond. Ook had hij geen idee hoe hij in de asfalteringsmachine was terechtgekomen. De man is door de politie meegenomen om in de politiecel in veiliger omstandigheden zijn roes voort uit te slapen.

Lees ook  Vrouw neemt op lucratieve wijze wraak op overspelige echtgenoot: «Briljant bedacht!»

Hottub-tester gezocht! Lekker betaald badderen! Solliciteer nu het nog kan!

Pas je op voor deze parasiet: Na besmetting trek je ze gewoon uit je lichaam met de hand