in ,

Dokter haalt iets afschuwelijk uit oor van vrouw dat er tijdens slapen was in geraakt

Keenan Artelli werd wakker met een brandende pijn in haar oor en kwam tot haar ontzetting tot de ontdekking dat het een kakkerlak was die zich in haar oor had genesteld.

Na ongeveer 30 tot 45 minuten, waarin ze meerdere keren moest overgeven, ging de Georgische vrouw naar een ziekenhuis om het vervelende insect te laten verwijderen.

Ze heeft een TikTok-video geüpload om het moment te laten zien waarop een kleine tang in haar oor gaat om de kakkerlak te verwijderen, die zich vrij ver in haar gehoorgang leek te hebben genesteld.

De video die ze op de sociale mediasite plaatste, is al meer dan 28 miljoen keer bekeken en de mensen zijn begrijpelijkerwijs geschokt over de situatie

Lees ook  Vrouw vergeet haar tampon en moet beide benen laten amputeren

Brandstof voor een nachtmerrie
Een persoon zei: “Hij woont gratis in je hoofd.” Een ander voegde eraan toe: “OMG ik kan het me niet voorstellen.”

Een derde schreef: “Ja, dit is echt goeie brandstof voor een nachtmerrie!” In een video vertelde Keenan haar volgers: “Ik voelde dat er iets in zat, dus probeerde ik het eruit te blazen, maar dat werkte niet.

De dokter zei dat kakkerlakken niet achteruit kunnen lopen, dus ik denk dat hij gewoon door is gegaan totdat hij in mijn hersenen is gekomen. Ik weet het niet maar het deed zo’n pijn.”

Gelukkig slaagden de dokters erin alles uit haar oor te halen. Stel je maar eens voor dat de kakkerlak erin zou slagen eitjes in haar oor te leggen.

Lees ook  5 wetenschappelijke redenen om dringend wat minder p*rno te kijken

De TikTokker zei dat het personeel van het ziekenhuis geschokt was toen ze om 4 uur ’s ochtends binnenkwam en klaagde over oorpijn.

“Een van de verpleegsters nam een foto van het pootje dat uit mijn oor hing en de dokter zei: ‘Laat haar dat niet zien, dan wordt ze weer ziek’.

Het was eigenlijk krankzinnig. Toen ze het me aan het eind lieten zien had ik zoiets van: ‘Ooohh.’” Wat een verhaal!! Toch maar opletten, straks in bed… Check het filmpje hieronder:

@keenanslife Wait for it! Super fun way to start your morning at 4am. This friend wanted to move in… #probablywonderinghowigothere #LaurelRoad4Nurses #ShowYourJO ♬ original sound – Keenan Artelli

Het nieuwe preuts: ‘Mijn man doucht altijd met zijn onderbroek aan’

De Nederlandse Romy, rising star in de natuurfilms, showt haar belangrijkste troeven