in ,

Dodelijk drama bij school prinses Alexia

Vlakbij de Britse school waar prinses Alexia heen gaat, is een lijk gevonden. Het is onduidelijk wat er met de man gebeurd is en politie-onderzoek is nog in volle gang. Het dodelijke drama houdt het Britse stadje Llantwit Major in zijn greep.

Niemand weet wat er is gebeurd
Een drama als dit komt nooit voor in het kleine stadje dat maar 13.366 inwoners telt. De gemeenschap is dan ook in rep en roer. Het lijk werd vorige maand in een winkel aangetroffen en het gaat om Stuart Sloan, meldt weekblad Story. Al lange tijd is hij een lokale bekendheid in het stadje en runt hij daar een damesmodewinkel.

Lees ook  LET OP bij gebruik van papieren rietjes! 1300 meldingen bij NVWA

Het was dan ook voor velen een grote schok toen de man in een ruimte achter het winkelpand levenloos aan werd getroffen. Wat er gebeurd is met hem weet niemand. Men spreekt van een groot mysterie.

Dreiging?
Nieuwssite Wales Online meldt dat buurtbewoners zagen dat twee forensische teams zich in het bewuste weekend op het terrein meldden. Er werd een corridor van witte doeken gemaakt en rechercheurs in witte pakken verdwenen in het pand. Het politie-onderzoek is nog in volle gang.

Lees ook  Arts die omicron als eerste opmerkte: ’Symptomen waren zo anders’

Binnen de gemeenschap werd meteen volop gespeculeerd wat er met de man gebeurd zou zijn. Zo zouden een week voor het drama al enkele agenten zich in de winkel hebben gemeld. De zaak moest meteen dicht, maar ging de daaropvolgende week weer open. Had de man te maken met een dreiging?

Prinses Alexia meldde zich vorige week op het Atlantic College, dat zich bevindt in Llantwit Major. Het is nog altijd een mysterie wat er met de man gebeurd is en het kan dan ook niet anders dat ze inmiddels op de hoogte is van het drama…

Zo belachelijk vies is het in de vakantiehuisjes van Peter Gillis

Ruud de Wild opnieuw met spoed naar het ziekenhuis