in

Dit is de schokkende waarheid over André Hazes en Sarah

Zoals een ieder inmiddels wel weet gaan er veel geruchten rond over de zanger en zijn vriendinnetje Sarah. Het stel zou beiden in een kliniek hebben gezeten in Spanje, wel afzonderlijk van elkaar.

Het management van Hazes gaf aan dat de zanger te kampen heeft met een burn-out en Sarah zou daar zitten om om te leren gaan met de media. Yvonne Coldeweij, beter bekend als Alberta Verlinda komt nu met een bizarre onthulling.

Lees ook  Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste zeiler op Lauwersmeer

Op haar YouTube kanaal laat Yvonne weten dat haar bronnen betrouwbaar zijn en dat hetgeen dat zij verteld toch echt de waarheid is. De zanger en zijn vriendin zouden namelijk hun oude verslaving weer hebben opgepakt, namelijk het gebruik van Cocaïne. De vader van Sarah zou erachter gekomen zijn en is witheet, hij zou ze zelfs uit huis hebben gezet.

Lees ook  Lars (18) mag niet met gelakte nagels achter Jum­bo-kas­sa omdat dorp er ‘niet klaar voor is’

Tevens verteld Yvonne nog meer bizarre verhalen, waaronder over Sarah, zij zou met opzet een ongeluk hebben veroorzaakt en destijds door de rechter naar een kliniek gestuurd zijn. Dit zou zich gebeurd zijn in de periode dat zij verslaafd was en toen Hazes nog niet kende.

Bridget Maasland: ‘Mogelijk ingebroken door André Hazes’

Altijd oppassen wanneer jouw hitsige schoonmoeder mee op date gaat