in

Dierenarts (40) veroordeeld voor s*ks met honden: opvang geschokt

Een dierenarts uit de Amerikaanse staat Florida is veroordeeld tot 22 jaar cel vanwege het opnemen van video’s waarin hij honden s*ksueel mis bruikte. Ook verzamelde hij kinderp*rno. De dierenopvang waar hij werkte, wist van niets.

De 40-jarige Prentiss Madden heeft schuld bekend aan de ’beestachtigheid’, zoals Amerikaanse media het omschrijven.

Aanklagers vonden beelden op zijn telefoon waarin hij s*ks heeft met honden. De video’s stuurde hij vervolgens door naar anderen in online chats.

Lees ook  Alleen gelaten jongen (9) doodgebeten door pitbulls

De man sloeg toe bij zijn ’eigen’ Caring Hands Animal Hospital in Aventura en mishandelde de dieren. Aanklagers hebben daar bewijs van in handen.

De dierenopvang reageerde geschokt na de arrestatie van Madden in maart van dit jaar en beloofde volledige medewerking aan het onderzoek.

„Ons juridische team en elk lid van de Caring Hands-familie zullen er alles aan doen om de wetshandhaving te ondersteunen en vervolging te vergemakkelijken”, aldus een verklaring destijds.

Lees ook  Uitgeput paard sterft nadat het toeristen moest rondrijden bij 36 graden

Hij werd eerder al ontslagen door de dierenopvang, nadat men lucht kreeg over het onderzoek naar zijn lugubere activiteiten.

Madden bleek ook in bezit van kinderporno te zijn. Het ging om ’duizenden afschuwelijke’ beelden, meldt The New York Post. Hij chatte ook volop met anderen over het misbruiken van kinderen.

Overleden slachtoffer ving mogelijk ’kogel op voor een ander’: Politie zoekt nog naar schutter Utrecht

Verkeersdrama in Julianadorp: dode (19) en twee andere tieners zwaargewond: ’Ze kermde het uit van de pijn’