in ,

Gouden tip! Zo haal je supersnel je lenzen uit je ogen

Contactlenzen zijn toch wel dé oplossing voor mensen die om wat voor reden dan ook geen bril willen of kunnen dragen.

Echter kan het inbrengen en vooral het eruit halen van de lenzen nog best wat geklooi opleveren. Maar aan al die worstelingen is met één viral video een einde gekomen!

Lalaleluu
De TikTok-video die inmiddels miljoenen keren is bekeken, werd gemaakt door Lala lalalelu. De jonge videomaker is al een tijdje behoorlijk succesvol op Tiktok, vooral op het kanaal @Lalaleluu.

Haar inmiddels 3.2 miljoen volgers zien daar wel vaker filmpjes voorbijkomen. Soms zijn dat luchtige video’s over eten, haar kat of andere zaken uit haar dagelijkse leven.

Maar in andere korte opnames deelt ze zogenaamde lifehacks met haar volgers. Dat zijn gouden tips die je leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Lees ook  Michele vermoordt haar tweelingdochters en pleegt daarna zelfmoord

Dankbaar voor deze tip
En dat de video van Lala een gouden lifehack bevat, dat bewijzen de reacties wel. Duizenden mensen reageren onder de video en er zijn zelfs mensen die de tip direct uitproberen en het resultaat ook online zetten.

Zo ook Mahea Ramos. Ze plakte haar eigen video achter die van Lala, met daarbij de tekst: ‘Ik heb jaren geworsteld met eruit halen van mijn contactlenzen.’ In de video gaat het haar net zo makkelijk af als Lala zelf, waarna ze verbluft in de camera kijkt.

Hoe werkt het?
Eigenlijk is Lala’s techniek redelijk simpel. Je kijkt eerst recht vooruit. Dan plaats je één vinger vlak boven je oog en eentje vlak eronder, waarna je je oog een beetje openspert.

Lees ook  'Poetin heeft minnares in Zwitserland verstopt’

Kijk daarna met het oog naar de binnenkant; alsof je met één oog scheel probeert te kijken. En knijp tot slot je oog dicht. Je zult zien dat je lens negen van de tien keer moeiteloos eruit plopt. Alsof het niks is!

Lala doet het even voor
Was de uitleg nog niet duidelijk genoeg? Check vooral het filmpje van Lala en de reactie van Mahea hier onder. Zij laten nog eens goed zien hoe je deze ‘lifehack’ toepast!

@mahearama#stitch with @lalaleluu the way I struggled with taking out contacts all these years #DoritosDuetRoulette #lies♬ original sound – Mahea Ramos

’Als hij zijn bierbuik kwijtraakt, ga ik scheiden’

Mannelijke zwaan zorgt voor baby’s na de dood van hun moeder