in ,

Deze baas geeft het personeel elke dag ‘een masturbatiepauze’ op de werkvloer

Erika Lust is de eigenares van een ‘adult entertainment company’. Zij focust zich vooral op het maken van vrouwvriendelijke p*rno en dat met eigenlijk gigantisch veel succes.

Haar bedrijfje heeft op het moment van schrijven zelfs maar liefst 36 personeelsleden. Om hen gemotiveerd te houden, heeft ze wel iets heel opvallend geïntroduceerd op de werkvloer.

Even m*sturberen op de werkvloer
Erika vindt dat m*sturbatie dringend genormaliseerd moet worden. Zij doet dit nu door al haar personeel elke dag 30 minuten een ‘m*sturbatie-pauze’ te geven.

Ze heeft op de werkvloer zelfs een privé ‘m*sturbatie-hokje’ gemaakt voor alle werknemers.

Erika vond het een schitterend idee aangezien een aanzienlijk deel van haar personeel nogal lusteloos en gefrustreerd waren door de pandemie.

Ze lanceerde het initiatief enkele maanden geleden in mei en het blijkt nu een groot succes te zijn.

Lees ook  Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan

Erika zelf zegt dat ze het initiatief heeft gelanceerd om haar werknemers gelukkig te houden: “Ik vind al mijn werknemers belangrijk en ik wil dat ze zich goed voelen tijdens de werkuren.”

“Door corona merkte ik bij iedereen dat veel mensen sneller geïrriteerd waren en dat ze daardoor minder productief waren.

Met dat in het achterhoofd dacht ik aan m*sturbatie te introduceren op de werkvloer. Het is immers iets wat iedereen goed doet voelen. Ik heb hier nu dus een m*sturbatie-kamer zodat mijn werknemers even kunnen ontspannen.”

Ook werknemers laaiend enthousiast
Het personeel zelf is blijkbaar ook laaiend enthousiast over het nieuwe initiatief van hun baas.

Cat, hoofd van communicatie in het bedrijf van Erika, vertelde bijvoorbeeld waarom zij en veel van haar collega’s het ook echt een schitterend idee vond:

Lees ook  Vrouw (22) sterft bijna na eten van ijsje tijdens droomreis in Rome: “Dokters vochten voor mijn leven”

“Beeld jezelf dit in: een groot team met gelukkige werknemers die veel productiever zijn omdat ze tijd krijgen om zichzelf goed te voelen.

Een m*sturbatie-pauze op het werk resulteert in veel meer focus, mindere agressie, meer productiviteit en beter teamwork.”

Erika roept nu op aan andere bedrijfseigenaars om haar voorbeeld te volgen: “Het is gewoon een perfect medicijn om stress op het werk te verminderen.”

Ze zal op haar website binnenkort ook in detail delen hoe je het beste zo’n ‘m*sturbatie-hoekje’ maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erika Lust (@erikalust)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erika Lust (@erikalust)

Rachel Hazes ontkent alle geruchten: ‘André is echt ziek’

Politie vindt omgekomen motorrijder (27) na tip van wandelaar in Achterhoeks bos