in

Deurwaarder laat 49-jarige klant openstaande 775 euro betalen voor trio in Alkmaar

Een klant die na een trio met twee sekswerkers verdween zonder het hele bedrag op te hoesten, heeft een deurwaarder achter zich aan gekregen. ,,Een compliment waard”, besluit de raamexploitant in Alkmaar over de openstaande 775 euro die ze hem hebben laten betalen.

De daad dateert van 9 maart, toen een klant een trio van vier uur met twee dames had. Naderhand moest hij 1100 euro betalen.

Lees ook  Terug in de tijd – zo ziet de oude cast van The A-Team er nu uit!

Telefoon achterlaten
Hij, een 49-jarige man, kon na de sessie maar 325 euro betalen aan de sekswerkers. Als borg liet hij zijn telefoon achter. De afspraak was dat de klant een dag later zou komen betalen. Maar hij kwam niet opdagen.

Raamexploitant Frans Snel in de steeg Achterdam trok bij deurwaarderskantoor Van der Meer & Philipsen in Alkmaar aan de bel. Door een zorgpasje met gegevens in het telefoonhoesje van de klant, was zijn identiteit bekend.

Lees ook  Man loopt een longinfectie op door het ruiken aan zijn stinksokken

De deurwaarder kan volgens NH Nieuws niet inhoudelijk op de zaak ingaan. Maar wil wel kwijt dat een mondelinge overeenkomst genoeg is voor terugvordering, ook bij seks tegen betaling.

,,Zij slaagden er dus in het geld te innen”, laat Frans Snel weten. ,,Een compliment waard. Hulde.”

Jutta Leerdam laat je smelten met exotische foto

80-jarige man uit Tilburg aangehouden voor misbruik minderjarige