in

De Chicken Big Mac Van McDonald’s Binnenkort Ook In Nederland!

Onlangs ging het nieuws al rond dat McDonald’s binnenkort de Chicken Big Mac aan het menu toevoegt, maar het was onduidelijk of dat ook in Nederland zou zijn. We kunnen je nu melden: dat is het geval! Binnenkort kan jij genieten van de kip-variant van de Big Mac.

Chicken Big Mac
De Big Mac is natuurlijk al een topper in het vaste assortiment, dus we gaan er gewoon vanuit dat dat ook voor de Chicken Big Mac gaat gelden. Op dit moment kun je de burger al eten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar vanaf 15 maart kun jij bij een McDonald’s bij jou in de buurt ook zo’n topper bestellen.

Lees ook  Juf Christina (29) krijgt stevige celstraf nadat ze trio had met twee studenten (foto’s)

McDonald’s
Wat kun je verwachten van de Chicken Big Mac? Heel wat. Net als de Big Mac kent de kip-variant ook een drielaags broodjes. Verder zit er sla, kaas, augurk en Big Mac saus op. Het kan niet anders dan dat het knapperige van de kip de Big Mac naar een heel nieuw niveau gaat tillen.

Lees ook  Daarom zitten er meerdere rijen haakjes aan je beha!

Nog meer nieuwe producten
De Chicken Big Mac is niet het enige nieuwe product wat je binnenkort bij McDonald’s kunt bestellen. Er maken meer nieuwe(/oude) producten hun intrede of terugkeer! Binnenkort kun je ook de volgende producten bestellen: de Double Big Mac, de Mozzerella Dippers en nieuwe McFlurry’s, zoals Galaxy Chocolate en Galaxy Salted Caramel. Jullie snappen: we kunnen niet wachten.

Dit raadsel ga jij niet zomaar raden, anders ben je echt een GENIE!

Lerares (26) gaat vrijuit na seks met leerling: ze zijn getrouwd