in

Man strooit met vuilnis en steekt piemel door celdeur na aanhouding

Een wijkagent heeft dinsdag een dakloze man opgepakt omdat hij op de Woenselse markt in Eindhoven voor overlast zorgde. De man stond bij de openbare vuilnisbakken en strooide afval over het plein.

De man at vloeibare mayonaise uit een pot die hij had gevonden in de vuilnisbak en strooide met friet, shoarma en broodjes.

Samen met een beveiliger heeft de wijkagent de dakloze man kunnen overtuigen om de rommel op te ruimen.

Besmeurd met mayonaise trok hij uiteindelijk zijn schoenen uit om toch weer verder te eten. “Het eten, zo smerig daar druk je nog geen peuk in uit, vloog weer in de rondte”, schrijft de wijkagent op zijn Instagramaccount.

Lees ook  7 Aanhoudingen na vechtpartij bij speelparadijs

IJzeren pin
De agent gaf nog een waarschuwing, maar toen sloeg de sfeer al snel om. De man begon te schreeuwen en trok aan zijn broek.

“Als politieagent hoop je dan altijd maar dat dat is om de broek op te trekken, maar helaas… de man trok een ijzeren pin en viel ons hiermee aan”, schrijft hij.

Lees ook  Dit zijn de 5 beste standjes voor gevorderden

Met behulp van de beveiliger en omstanders lukt het om de man aan te houden. De dakloze man werd meegenomen naar het bureau en in een separeercel geplaatst.

Geslachtsdeel door de deur
Daar bleef het volgens de wijkagent niet bij. “Hij stak zijn geslachtsdeel door het luikje van zijn celdeur.” De dakloze man is ingesloten voor bedreiging en wordt later verhoord.

Bouchra D. verdacht van moord op halfzus Anouk, slachtoffer met verschillende messen gestoken

Drie kinderen leefden tussen de hondenpoep, waren uitgehongerd, zaten onder de luizen: ‘We zijn geen perfecte ouders’