in

Daaf en een vriend zijn na Paaspop mishandeld: ‘Zo gewelddadig en zinloos’

Het bebloede gezicht van Daaf (19) op Facebook laat zien dat het er zondagnacht bij de mishandeling na Paaspop behoorlijk heftig aan toe is gegaan.

Op weg naar huis werden Daaf en een goede vriend toegetakeld door een groep van ongeveer twaalf jongens.

Zonder reden en dat hakt erin. “Het gaat mentaal niet goed met de jongens”, vertelt de moeder van Daaf.

Volgens moeder wordt het gezin sinds zondagnacht geleefd. “Het was best wel heftig. De jongens hebben het mentaal zwaar en krijgen slachtofferhulp.

Ze waren samen met hun vriendinnen. Die zijn ook erg geschrokken. De jongens hebben flink wat schade aan hun gezicht, maar dat komt wel goed.”

Lees ook  Het zal je maar overkomen: jongens gooien met urine naar voorbijgangers op straat

“Als ze het op je hebben gemunt, dan ontkom je er niet aan.”
Het viertal was rond half twee na afloop van het festival op weg naar huis. “Buiten het terrein op de Leemputtenweg stond een groep jongens die uit was op ruzie en vechten.

De jongens hebben dat zolang mogelijk genegeerd en zijn doorgelopen. Ze hebben niets gedaan of aanleiding ergens toe gegeven. Maar als ze het eenmaal op je hebben gemunt dan ontkom je er niet meer aan.”

Vervolgens vallen er rake klappen. Daaf en zijn vriend zijn machteloos tegen de overmacht. Beide slachtoffers raken flink gewond aan hun gezicht. “Veel festivalgangers hebben het voorval gezien en mogelijk de daders herkend.”

Lees ook  47-jarige Patricia wil dolgraag een sexy TikTok-ster worden, kijken jullie even mee?

“Zo gewelddadig en zo zinloos.”
Ook bij moeder is de mishandeling flink binnengekomen. “Het waren voor de jongens en hun vriendinnen drie fantastische dagen en dan loopt het op deze manier af. Zo gewelddadig en zo zinloos”, vertelt ze.

Inmiddels is er aangifte van mishandeling gedaan bij de politie. Die was ook op de hoogte van de mishandeling en heeft aanwijzingen wie er mogelijk bij betrokken waren.

Dat wordt nog verder onderzocht. Er is nog niemand aangehouden, maar de politie verwacht dat in de nabije toekomst wel te doen.

Getuigen van de mishandeling kunnen zich bij de politie melden, ook anoniem.

Webcammodel trekt shirt omhoog bij Sprookjesboom

Gedwongen tot seks met je docent: een leerlinge werd zelfs drie keer zwanger van haar leraar