in ,

Briefje verborgen in kapotte smartphone: “Niet herstellen aub! Mijn vrouw vermoordt mij”

Een filmpje van een telefoonhersteller gaat hard op TikTok. In de video – die al 11,6 miljoen keer werd bekeken – wordt de aparte wens van een klant gedeeld.

“Ik vind het heerlijk als klanten hun vriendin bedriegen”, schrijft hersteller en TikTokker sadam299 bij de beelden.

In de video zien we hoe een smartphone met een kapot scherm wordt opengemaakt. Er steekt een briefje in het apparaat, waarop geschreven staat: “Alsjeblief, herstel mijn telefoon niet! Mijn vrouw zal mij vermoorden. Hou de 200 dollar voor jezelf.”

Lees ook  Man stopt met het drinken van alcohol en stapt over naar spijkers en schroeven

En inderdaad, in de smartphone zitten ook twee briefjes van 100 dollar (samen zo’n 168 euro waard) verstopt.

Het is niet bekend waar de video werd opgenomen en wie de telefoonhersteller is. Zeker is wel dat de video enorm populair is op TikTok. Het filmpje werd sinds vorige week al meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Veel TikTokkers hebben uiteraard ook een advies klaar. Volgens sommigen moet de hersteller doen wat hem gevraagd wordt. Anderen opperen dat hij toch maar beter de vriendin inlicht.

Lees ook  ‘Een man met een garnaaltje van 15cm komt er bij mij niet in’, zegt Linda

Er wordt ook gediscuteerd over het geslacht van de briefschrijver. Bepaalde TikTokkers vinden het geschrift immers te netjes voor een man en menen dat het om een vrouw gaat. Onzin, reageren anderen dan weer.

@sadam299Guys don’t drink too much in Saturday’s nights🤣🤣🤣🤣 #cheater #fyp #phonerepair #cheatonher #foryoupage #screenrepair

♬ if its up then its yonce – Jurk

Meisje (10) en vader neergeschoten

Uitrol Janssen-vaccin in Europa uitgesteld vanwege bloedproppen