in

Bridget Maasland viert spannende tattoo met foto zonder kleren op Instagram!

Bridget Maasland is al jaar en dag een van Nederlands bekendste gezichten in televisiewereld. De blondine begon haar carriere al in 1995 als Veejay bij de Nederlandse muziekzender The Music Factory. Bij TMF krijgt Bridget de kans haar presentatie techniek verder te ontwikkelen. Sinds haar debuut bij de zender is deze prachtige vrouw niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

Carriere Bridget Maasland
Haar succes bij TMF kwam in 2000 tot een einde toen Bridget officieel vertrok naar BNN. Hier presenteerde ze een scala aan bekende programma’s, waaronder de nationale IQ-test en natuurlijk Try Before You Die. Dit deed ze onder andere met Yolanthe Cabau. In 2003 besluit de hyper ambitieuze Bridget haar eigen productiebedrijf ‘Haagse Bluf BV’ op te starten.

Lees ook  Blinde vrouw (77) twee keer thuis overvallen, dief nam zelfs haar brailletypemachine mee: ‘Dit is écht laag’

We kunnen een boek schrijven over de imposante carrière van de in 1974 geboren blondine. Ze heeft al vele succesvolle programma’s op haar naam staan, maar gooit het nu over een compleet andere boeg. De presentatrice is namelijk hard op weg om regisseur te worden. Sterker nog, ze heeft haar opleiding al bijna afgerond aan de Amsterdamse Filmschool.

Bridget Maasland Instagram
Deze week deelde de blondine nog een spannende badkamer-selfie waarop haar tatoeage te zien is. Ook vroegen veel fans zich af wat voor tatoeage het precies is. Een oplettende volger wist daar het antwoord op: ‘Het is een vogeltje op een takje. Een mees.’ Dat vogeltje verwijst uiteraard naar Bridgets zoon, Mees, die ze in 2008 met haar toenmalige vriend kreeg.

Lees ook  Meisje (12) in Helmond mishandeld om TikTok-filmpje

Het lijkt een trend te zijn geworden voor BN’ers om verhullende foto’s te delen op hun sociale media. Zo poseerde Chantal Janzen zonder topje op Instagram, en pronkte de 46-jarige Katja Schuurman al met haar voorgevels op haar sociale media.

Net binnen: Déze extra coronamaatregelen kunnen we vrijdag tijdens de persconferentie verwachten

Vrouw neemt op lucratieve wijze wraak op overspelige echtgenoot: «Briljant bedacht!»