in

Bridget Maasland: ‘Mogelijk ingebroken door André Hazes’

Bridget Maasland doet behoorlijk wat boekjes open in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed. Van haar affaire met André Hazes jr., tot doodsbedreigingen én slachtoffer zijn van inbraak door mogelijk een boze ex…

In de podcast ‘Dit Komt Nooit Meer Goed’ vragen Roos Schlikker en Malou Holshuijsen BN’ers een moment in hun leven te onthullen waarin zij die gedachte hadden. Bridget begint over haar affaire met ‘een bekende volkszanger’ en bedoelt daarmee André Hazes jr.

Lees ook  Volledig gevaccineerd? Dit zijn de symptomen als je nu corona krijgt

Doodsbedreigingen en inbraken
Het ging Maasland niet zo zeer om de affaire met Dré waarvan ze dacht ‘Dit komt nooit meer goed’ ,,Eigenlijk toen het misging, hoe iedereen in een keer een mening had en niemand daar eigenlijk bij was…” begint de 46-jarige. ,,…Toen is er zóveel gebeurd, zoveel naars. Ik heb dreigbrieven aan mijn zoons adres, aan mijn ouders adres, aan mijn adres gekregen. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen.”

Huis leeg roven
,,Zelfs dat ik thuis lag ook. Er zijn zoveel nare dingen gebeurd.” aldus de RTL-ster. ,,Zelfs ook ingeslopen dus?” wordt er vol verbazing gevraagd. ,,Ik wist niet of ze kwamen om mijn huis leeg te roven. Of dat misschien een ex dacht ‘we gaan even wat vereffenen met haar’ of dat iemand dat ‘die gaan we een lesje leren’”. Roos en Malou zijn in shock van Bridget haar onthullingen.

Lees ook  Je vriend(in) belachelijk maken is goed voor je relatie

Of die boze ex Hazes jr is, laat Bridget zich niet over uit.

Jonge overvaller vlucht na worsteling met eigenaar telefoonwinkel

Dit is de schokkende waarheid over André Hazes en Sarah