in ,

‘Brave’ Temptation Deborah poseert in badpak

Deborah Leemans deed een tweetal jaar geleden mee met Temptation Island. Haar vriend was niemand minder dan Tim Wauters, die nu ook wel Timtation tegenwoordig genoemd wordt.

In dat seizoen was het moeilijk om geen medelijden te hebben met Deborah. De toen iets wat ‘bravere’ Vlaamse werd bedrogen door haar Tim, maar vooral de manier waarop was frappant.

Zo droeg Tim ‘zijn’ Deborah op handen en moest hij aan iedereen vertellen hoe stapelzot hij van haar was.

Na een weekje was snoeper Tim haar echter al compleet vergeten en verklaarde hij ondertussen zijn eeuwige liefde aan Cherish.

Lees ook  Sophie wiens borsten ontploften onder de douche, vraagt fans 40.000 euro voor ‘reparatie’ (foto’s)

Hij gooide letterlijk alles in de strijd en het was even alsof Tim plots de verleider was. Zij vond het allemaal wel behoorlijk heftig en hun liefde was van korte duur.

Maar hoe is het nu ondertussen met Deborah? Ze is (heel begrijpelijk) niet meer samen met Timtation, maar het gaat nu wel schitterend met haar.

Ondertussen is ze ook al enige tijd samen met haar nieuwe vriend en ze is dolgelukkig. We mogen ongetwijfeld ook wel zeggen dat Deborah er nu nog een stuk beter uitziet dan in haar Temptation-tijden.

Ze voelt zichzelf ook een stuk zelfzekerder en poseerde onlangs in badpak wat ze blijkbaar vroeger nooit gedaan zou hebben:

Lees ook  Tiener wordt verpletterd onder vorkheftruck, maar overtreft alle verwachtingen van artsen

“Vroeger zou ik nooit een foto online durven gezet hebben in mijn badpak. Ik ben verre van perfect en nog niet eens aan mijn streefdoel.

Ik voel mij goed in mijn vel, ben blij met wie ik ben en hoe ik eruitzie. Ook aan mijn volgers wil ik meegeven dat je alles kan bereiken zolang je maar in jezelf gelooft en tevreden bent met wie je bent!”

Het fibromyalgie mysterie is eindelijk opgelost!

Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels wees dus snel!