in

Brandweerman opgeroepen voor auto-ongeluk – vindt eigen dochter Ella dood in autowrak

Adrian Smith, een 47-jarige brandweerman kreeg een noodoproep binnen om te helpen bij een vreselijk auto-ongeluk.

Eenmaal ter plaatse, werd zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid. De man trof namelijk zijn 21-jarige dochter aan in het volledig verwoeste voertuig.

De Britse brandweerman Adrian Smith heeft al heel wat verschrikkelijke ongelukken gezien in zijn leven.

Maar wat hij onlangs heeft gezien kan moeilijk worden omschreven in woorden. Het liet de 47-jarige man verwoest achter.

Afgelopen zondag gaf Adrian zijn 21-jarige dochter Ella een warme knuffel voor ze het huis verliet voor een uitstapje. Diezelfde dag kreeg hij een oproep binnen over een ongeluk in de buurt.

Vond zijn eigen dochter op plaats van ongeluk
Drie voertuigen waren betrokken in het ongeluk. Een van de wagens was compleet vernield. Adrian werd ter plaatse geroepen, waar zich verschillende slachtoffers bevonden.

Lees ook  Webcammodel trekt shirt omhoog bij Sprookjesboom

Toen de 47-jarige vader ter plaatse was, werd zijn ergste nachtmerrie realiteit. Zijn dochter was betrokken geraakt in het ongeluk en was overleden.

“We kunnen bevestigen dat de persoon die stierf in de botsing op 13 juni, geïdentificeerd werd als de 21-jarige Ella Smith, die in de buurt woont,” vertelde een woordvoerder van de politie aan The Mirror.


Studeerde verpleegkunde
Ella was onderweg naar zee met haar vriend die dag. Onderweg raakten ze betrokken in een ongeluk met twee andere voertuigen.

“We waren helemaal van slag door het verlies van onze lieve Ella. Ze was zo geliefd, onze aardige dochter, zus en kleindochter,” vertelde de familie in een bericht volgens The Mirror.

Ella was slechts 21 en studeerde verpleegkunde. Ze was net begonnen aan haar stageperiode in een verpleeghuis.

Lees ook  Man uit Geldrop (65) komt om het leven door metalen bal van Highland Games

“Dit is vreselijk. We hopen dat haar familie haar zal herinneren met evenveel liefde als wij,” schreven haar vrienden op sociale media.

Ook collega’s in rouw
De politie is op zoek naar getuigen en eventuele camerabeelden van voorbijrijdende motorrijders. Zo kunnen ze verder onderzoeken hoe het ongeluk is kunnen gebeuren.

Andere betrokken slachtoffers worden momenteel verzorgd in het ziekenhuis.

“Ze zal altijd ons straaltje zonneschijn zijn. We zijn er allemaal kapot van. We leven erg mee met haar familie en we willen onze steun uitdrukken.

Ze was zo blij, en de patiënten hielden van haar,” vertelde David Van Dyk, directeur van het ziekenhuis waar ze werkte, aan The Mirror.

Rust in vrede.

Nieuw soort coronatest gebruikt monster van telefoonscherm

3-jarige achtergelaten in hete wagen en sterft – getuigen waarschuwden: “Ze zat daar heel erg lang”