in ,

Bodybuilder tilt autowrak op om gewonde vrouw in gevaar te redden

Op het juiste moment op de juiste plaats zijn kan levens veranderen en redden. Als u getuige bent van een ongeval, moet u de autoriteiten zo snel mogelijk waarschuwen en indien mogelijk helpen.

Deze vrouw had bijvoorbeeld een vreselijk ongeluk en raakte zwaargewond, ze werd uit deze hel gehaald door een bodybuilder die de auto optilde.

De getuigen van dit ongeval waren zeer geschokt. Een vrouw zat vast in haar voertuig en haar arm zat vast. Ze verloor veel bloed en kon niet bewegen. De enige oplossing was om haar uit het voertuig te tillen.

Lees ook  Geniaal: De ‘Borrelplank’ voor je huisdier is een hit op het internet

Hulp was er nog niet en de tijd begon te dringen. In de rij auto’s die door het ongeval werden geblokkeerd, zat Shahriar Kamali, die met zijn dochter op reis was.

De man, een bekende bodybuilder, was getuige van de situatie en besloot actie te ondernemen. Zijn dochter filmde de scène.

Hij gebruikte zijn kracht om de auto op te tillen en de deur te openen die de vrouw verpletterde. Kamali, op sociale media bekend als Shahriar King Kamali, slaagde erin de gewonde vrouw eruit te krijgen en bij haar te blijven.

Lees ook  ’Een van dodelijkste sluipschutters ter wereld’ is aangekomen in Oekraïne om te vechten

Hij zei op Instagram: “Ik ben nog steeds in shock. Ik dank God voor de kracht waarmee hij me heeft gezegend, want het kostte me alle kracht om de auto van haar arm te tillen.

Linkerhand geamputeerd en gebroken benen, maar ik bleef de hele tijd bij haar. De enige manier om haar te bereiken was om de deur eraf te rukken en dat deed ik.”

Het slachtoffer werd gered, maar liep zeer ernstige breuken en verwondingen op. Gelukkig greep de man net op tijd in.

Woede om opzettelijk aanrijding zwaan: ’Tractor dwars door de berm over zwaan heen’

Enorme spin komt onverwacht en ongewenst op visite en gaat op muur zitten