in ,

Monique Westenberg en Sarah mogelijk ‘allebei zwanger’ van André Hazes

Een bizar gerucht over André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg wordt steeds hardnekkiger.

Wat er waar is van de roddels is niet duidelijk, maar morgen komt daarop het antwoord. Guido den Aantrekker zegt namelijk iets héél spectaculairs te onthullen in Story.

Monique of Sarah?
Radio Veronica, 100% NL en nog vele andere media doken meteen bovenop de nieuwe roddel. Er wordt heel wat gespeculeerd en zoals dat meestal gaat bij roddels, komen er steeds meer verschillende versies en verhalen.

Sommigen denken dat Monique zwanger is. Het is namelijk bekend dat de vrouw heel graag een tweede kindje wil, maar dat zwanger worden voor haar niet makkelijk is.

Lees ook  Deze robot kookt én doet de afwas voor je - Wie moet hem hebben?

Daar komt nog bij dat Monique inmiddels 43 jaar is en het ieder jaar onwaarschijnlijker wordt dat zij op een natuurlijke manier zwanger wordt.

Zij heeft eerder eitjes laten invriezen zodat verminderde vruchtbaarheid door een oplopende leeftijd een kleinere rol speelt.

Hebben zij en André vlak voor de breuk besloten een eitje te laten bevruchten en te terug te laten plaatsen bij Monique?

Anderen verwachten dat Sarah een kind van André draagt. Instagrammer Fawry krijgt berichten binnen van mensen die Sarah en André hebben gezien bij een kliniek in Scheveningen.

Lees ook  Lach jij de hele dag met je collega’s? Dan werk je veel harder en ben minder gestrest!

Volgens minstens één iemand zou Sarah komende week 3 maanden zwanger zijn, en het babynieuws aan de buitenwereld willen vertellen.

Reclame of soap?
Uiteraard is de kans groot dat het ‘spectaculaire nieuws’ niets anders is dan een nieuwe reclamecampagne, een realitysoap die wordt gemaakt van André en Sarah of een ander nieuwtje dat nét wat minder sappig is dan een zwangerschap. Komende dinsdag zullen we het weten!

André Hazes jr. zit er compleet doorheen: “Hij wil nóóit meer zingen!”

32-jarige moeder krijgt stevige celstraf nadat ze meerdere keren seks had met 15-jarige jongen