in

Bizar! Vrouw heeft vagina vol vals geld

Een vrouwelijke valsemunter in Alaska had een wel hele bizarre plek om haar valse dollars op te bergen. De dame bleek namelijk een flinke som nepgeld in haar vagina te hebben verstopt, zo meldt The Smoking Gun.

De 31-jarige Chelsea Sperry liep tegen de lamp, toen ze in een seksshop in de stad Fairbanks probeerde te betalen met een vals biljet van 100 dollar. De winkeleigenaar ontdekte echter bijtijds het nepgeld en schakelde de politie in. Agenten konden Sperry en haar vriend vervolgens niet ver van de winkel staande houden.

Lees ook  Absoluut niet onschuldig: déze manier van vreemdgaan komt het vaakst voor

Onderzoek
Tijdens de ondervraging viel het de agenten echter op dat Sperry constant aan haar vagina zat. Toen een vrouwelijke agent uiteindelijk op onderzoek uitging, kwam de aap uit de mouw. Sperry bleek namelijk de lieve som van 890 dollar in haar vagina te hebben zitten. Naast het geld kwamen er bij het genitale onderzoek bovendien twee zakjes meth, twee zakjes heroïne en zeven morfinepillen tevoorschijn.

Lees ook  Heftig: Peter Gillis uit huis gezet door moordonderzoek

Sperry werd na de ontdekking vastgezet en is aangeklaagd wegens drugshandel en valsmunterij. Haar vriend, die ook enkele honderden echte dollars bij zich droeg, is ondertussen alweer op vrije voeten.

Vrouw (22) vermoordt eigen hond met duct tape

Bart: ‘Ik merk dat seks moeilijker gaat en dat bepaalde standjes niet kunnen, omdat ik ‘een kleine heb’