in

Bizar: ‘Sarah van Soelen was al in het geheim getrouwd met deze man’

Hoewel Sarah van Soelen onlangs nog beweerde dat zij en André helemaal niet uit elkaar waren en de twee gewoon even een ‘pauze’ hadden, maar inmiddels duiken er alweer nieuwe, hardnekkige geruchten op dat ze alweer met iemand anders aan het daten is. Afgelopen week werd ze gespot met een man en het is niet de eerste keer dat ze samen met hem gezien zou zijn, zo beweert Juicechannel…

Lees ook  Tientallen asielzoekers Ter Apel moeten vannacht op stoel slapen in wachtruimte

Pauze?
“Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze. Voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig” Dit waren de woorden van Sarah die aangaf dat zij en Andre alleen een pauze hadden, maar na een pauze is er normaal gesproken een vervolg, toch?

Andere man
Dat Sarah meerdere keren gespot werd met een andere man is al door verschillende bronnen aangegeven. We houden je niet langer in de spanning, want je vraagt je zeker af met wie ze vaak gespot word, bronnen gaven aan dat ze vaker gespot word met ene Robin Stuart Kramer. “De twee zijn afgelopen weekend samen gespot bij 1NUL8 in Rotterdam. Ook Sarah’s zusje was aanwezig zodat het niet zou opvallen”, zo verklaart Juicechannel op Instagram.

Lees ook  Eindelijk bewijs: Het jongste kind uit het gezin blijkt inderdaad het vervelendst te zijn

Zien: Dit zijn de extra plekken waar je binnenkort je coronapas moet laten zien!

47-jarige Patricia wil dolgraag een sexy TikTok-ster worden, kijken jullie even mee?