in

Betrapt: Verleidelijke Rachel Hazes slaat “crimineel kopstuk” aan de haak!

Rachel Hazes is al sinds het overleden van André Hazes niet meer officieel samen geweest met een man. Er zijn in de tussentijd wel een aantal geruchten en verhalen geweest, maar daar is klaarblijkelijk niets serieus uit voortgekomen. Dit terwijl zoonlief om de haverklap een nieuwe liefde weet te vinden in het leven, nog voor de oude liefde hier weet van heeft. Toch lijkt het erop dat de brunette inmiddels iemand gevonden heeft waar ze het gezellig mee weet te hebben.

Het is echter wel iemand waar veel mensen een tikkie bezorgd om zullen zijn. Het gaat namelijk om de veelbesproken Klaas Otto. Weekblad Story heeft een foto van de twee op de cover van hun nieuwste uitgave geplaatst. Hierop zijn de twee innig op de foto gezet. Het blad schrijft erbij: “Betrapt: Verleidelijke Rachel en veelbesproken Klaas Otto. ‘We hebben het gezellig samen!’”

Lees ook  Nieuwe foto opgedoken van André Hazes jr.: “Ziet er niet best uit”

Rachel Hazes heeft het gezellig met Klaas Otto!
Mocht je niet weten wie Klaas Otto is, dan kun je hem gewoon op Wikipedia opzoeken. Wanneer je op Wiki te vinden bent, dan ben je of beroemd, of berucht. Hier is het volgende te vinden: “Klaas Otto is oud-lid van motorclub Satudarah en de oprichter van No Surrender MC. Deze motorclub werd gesticht in februari 2013, waar hij bekend was als Captain World. Een andere naam waaronder Klaas Otto bekend stond was ‘De Generaal’.

Lees ook  Twaalfjarige haalt dronken vader op met de auto

Deze naam heeft justitie hem gegeven omdat zij vonden dat hij een van de grootste criminele kopstukken van Nederland is.” Hieronder een foto van de twee op de cover van Story. Onder de foto meer info over Klaas Otto:

Vriendin (20) van doodgestoken Jarell (22) belde al eerder op de dag naar de politie om melding te doen van overlast

Schud met je hoofd om het dier in deze afbeelding te zien. Lukt het jou?