in ,

Alle vreetzakken opgelet: Domino’s zoekt betaald professionele pizzaproever

Ben jij gek op pizza eten? Dan kun je daar nu een carrière van maken. Domino’s Pizza zoekt namelijk een ‘professioneel pizzaproever’.

Een aantal eisen voor de functie? Je moet ouder dan 16 jaar zijn, gek zijn op pizza, en goed zijn met social media.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Domino’s Pizza Nederland (@dominos_nl)


Pizzaproever voor Domino’s
De vacature is vandaag verschenen bij Immensus, een franchise-ondernemer van Domino’s. Hoewel de functie bijna te mooi klinkt om waar te zijn, gaat het om een échte functie.

De officiële jobtitel is ‘social media creative’. Als pizzaproever moet je pizza’s bedenken, maken, proeven én beoordelen op camera voor social media. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk likes, reacties en volgers te scoren voor de pizzaketen.

Extra leuk: je mag als pizzaproever ook pizza’s gaan maken die volgers op social media voorstellen. Aan jou de taak om er iets van te bakken (letterlijk), en de creatie daarna te beoordelen op camera.

Daarnaast mag je ook regelmatig langs in Domino’s filialen om een ‘kwaliteitscheck’ op video te doen.

Om dat goed te kunnen doen, krijg jij in de eerste weken een stoomcursus pizza maken. Maar talent voor het proeven, dát moet je al in huis hebben.

Zelf meedenken
Verder is de functie vrij in te vullen: Domino’s is namelijk op zoek naar iemand die zelf kan meedenken hoe jouw dag als pizzaproever eruit gaat zien.

Avond- en ochtendmensen zijn allebei welkom, want je mag je eigen uren indelen. Het salaris is nog niet bekend, maar kan wél deels worden uitbetaald in Bitcoins. Klinkt dat voor jou als de ultieme droom? Dan kun je hier solliciteren.

Lees ook  Overleden dakloze vrouw blijkt fortuin te hebben geërfd

Vrouw die 10 kilometer voor kust werd gered ging ’gewoon zwemmen’

Bloemen en knuffels voor doodgestoken moeder in Den Bosch: ‘Mijn moederhart huilt’