in ,

Barkeeper redt vrouwen van griezelige man door neprekening te presenteren

Een barman in de Amerikaanse stad St. Petersburg in Florida heeft twee vrouwen weten te redden van een griezelige klant die hen lastigviel door ze een als rekening vermomd briefje te geven.

De actie van barman Max Gutierrez ging vorige week viraal nadat de dankbare vrouw op Twitter deelde hoe hij haar en haar vriendin had geholpen om onder de ongewenste avances van de griezel uit te komen, meldt de New York Post.

Nadat de lastige klant de vrouwen meerdere malen op een opdringerige manier had benaderd, gaf de barkeeper een briefje aan Trinity Allie dat eruitzag alsof hij haar de rekening gaf.

Lees ook  In je blote bast flaneren op Funda blijkt goed voor de verkoop

„Als deze man je lastigvalt, leg je paardenstaart dan op je andere schouder. Dan zet ik hem eruit. Ik krijg de kriebels van die kerel”, zo stond op het briefje te lezen.

„Deze man viel mij en mijn vriendin lastig en de barkeeper gaf mij dit briefje en deed alsof het de rekening was! Echt het type barman die iedereen nodig heeft”, schreef een blije Allie op Twitter.

In een vervolg op het verhaal post de vrouw nog op Twitter dat Gutierrez schreeuwde: „Je moet oprotten bij deze meisjes die duidelijk geen interesse hebben”, waarna hij de man de bar uit gooide.

Lees ook  Ruim 50 jaar je tanden niet poetsen is niet zo héél erg best voor je gebit

Ook verduidelijkt ze nog dat ze de dappere barman Gutierrez liet poseren voor de foto ná het incident en niet terwijl ze werd lastiggevallen.

De tweet werd ruim 200.000 keer geliket. „Niet alle helden dragen capes. Sommigen dragen Hawaï-overhemden”, reageert een vrouw onder het bericht.

Gutierrez meldde zelf dat de lastige klant later nog terugkwam naar de bar voor een biertje, maar dat hij had geweigerd hem te bedienen.

Grapperhaus: koning had zich aan coronaregels moeten houden

Flinke stijging uitgezaaide huidkanker in hersenen door uitgestelde zorg