in

Asociale tiener neemt meerdere stoelen in beslag waarna passagier gewoon op hem gaat zitten

Deze asociale tiener weigerde zijn benen te verplaatsen. Kijk nu naar zijn reactie als een vreemde doodleuk op hem gaat zitten!

Elke generatie klaagt over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Terecht of onterecht, er zijn natuurlijk altijd voorbeelden van jeugdig wandgedrag. Hoewel het tegenovergestelde uiteraard ook waar is. Maar, dit maal hebben we een voorbeeld van een asociale tiener die op zijn plaats werd gezet. Of beter gezegd, gezit…

Lees ook  Brandweerman opgeroepen voor auto-ongeluk – vindt eigen dochter Ella dood in autowrak

Een vrouw zag een tijdje terug dit voor zich af spelen en plaatste foto’s van het hele incident op Twitter, waarna het razendsnel viraal ging.

De jongen op de foto lijkt niet ouder te zijn dan een jaar of vijftien. Dat weerhoudt hem er echter niet van om zijn voeten op de bank in de metro te leggen en zo drie plaatsen bezet te houden. Andere mensen proberen te zitten, maar hij negeert ze en heeft alleen aandacht voor zijn mobiele telefoon.

Lees ook  Blondine wil 10 keer een vrij partij per dag, maar haar vriend trekt het niet meer

Op een gegeven moment stapt een vreemde man de metro in. Het was duidelijk dat hij geen boodschap had aan het asociale gedrag. De man handelde meteen en zijn actie werd naderhand door tienduizenden mensen geprezen.

Het overgrote merendeel van de mensen vinden dat de jongen precies kreeg wat hij verdiende. Boontje komt om zijn loontje!

Talentvolle Oekraïense turnster (11) sterft onder puin na raketaanval Marioepol

Alleenstaande moeder wordt gearresteerd nadat ze haar kinderen alleen achterliet om te gaan werken