in

Anthony die zich in ‘zwarte alien’ aan het transformeren is, toont hallucinante ‘collectie’ (foto’s)

Enkele maanden geleden lieten we jullie kennis maken met de 33-jarige Anthony Loffredo. Deze man is al jaren bezig om zich te laten transformeren in een alien. De Fransman noemt zichzelf ‘Black Alien’ en heeft al heel wat aan zijn lichaam laten sleutelen om er uit te zien als de ultieme alien. Zo is zijn gehele lichaam getatoeëerd (zelfs zijn oogballen), zijn tong in twee gesneden, heeft hij zijn neus, oren en lippen operatief laten verwijderen.

Lichaamsdelen in een potje
Een tijdje ging hij weer een stapje verder. Zo liet hij twee perfect gezonde vingers amputeren van zijn linkerhand. De vingers op zijn rechterhand zullen nog volgen. Op Instagram toont hij steeds vol trots de nieuwste aanpassingen aan zijn lichaam. Eentje die ervoor zorgt dat zijn transformatie naar de perfecte alien nu voor 41% klaar is.

Lees ook  Koppel in levensgevaar na overval in eigen woning, neef opgepakt

Hij heeft ook gigantisch veel fans, maar liefst 1,1 miljoen om exact te zijn en het is vooral door die mensen dat Anthony met zijn ‘project’ blijft verder gaan. Dat hij zijn transformatie heel serieus neemt, is duidelijk. Meer zelfs, hij liet nu op sociale media zien wat hij doet met de ‘overblijfselen’ die van zijn lichaam zijn verwijderd.

Zo heeft hij dus al al vingers, neus, lippen en oren laten amputeren. Dat werd niet bij het afval gesmeten, maar Anthony toont nu vol trots dat hij dit gewoon allemaal bijhoudt in een potje. Zijn fans vinden het geweldig, wij hebben er dan weer onze bedenkingen bij. Hieronder zie je de potjes en nog wat foto’s van ‘alien’ Anthony:

Foto’s van Jaimie Vaes met andere man gelekt: “Nieuw vriendje!”

Vrouw heeft alleen seks met 90 plussers: Soms klinkt het alsof ze bijna doodgaan