in ,

Andre Hazes woont alweer in bij Monique Westenberg

Andre Hazes zit op dit moment nog in Dubai voor de opname van een docu over zijn leven. Gisteren kwam zijn neef Djarno aan op Schiphol en dat was vreemd, want waarom is Djanro eerder teruggekeerd dan Andre?

Andre komt pas vrijdag weer terug. Het lijkt erop zoals we gisteren al zeiden dat de bom tussen de twee is ontploft in Dubai.

Maar er is nog meer aan de hand, want het blijkt dat Andre voordat hij naar Dubai vertrok al praktisch bij zijn ex Monique inwoonde.

Lees ook  Onderzoek wijst uit dat frikandellen eten hartstikke gezond is

Sterker nog sinds hij terug in Nederland was blijkt hij het meeste van zijn tijd bij Monique en zijn zoontje te hebben doorgebracht. Dit beweerd tenminste Rick Romijn de sidekick van Wilfred Genee in het radio programma VI.

Rick Romijn woont vlak om de hoek bij de villa van Monique en ziet vaak de auto van Andre Hazes staan als hij elke dag langsfietst.

Rick zegt er het volgende over:

“Ja, natuurlijk gaat hij weer terug naar Monique en je weet ook dat hij daar over een halfjaar weer weggaat en dan over twee jaar weer terugkomt.”

Lees ook  Koppel betaalt wereldreis met het maken van natuurvideo’s

“Luister, die Monique woont eigenlijk vlak achter mijn huis. Tenminste, we fietsen daar heel vaak langs en dan zie je regelmatig daar André Hazes z’n auto staan gewoon.”

“’s Nachts fiets ik daar natuurlijk niet, maar ik hoor gewoon uit het Berkel en Rodenrijs waar zij een beetje wonen dat het gewoon honderd procent goed gaat komen.”

Heel vreemd is dit overigens niet, want Andre heeft al laten weten in zijn kringen dat hij Monique terug wil en Monique staat hier zelf ook voor open.

Gehandicapte man (24) uit RyanAir-vliegtuig naar Malaga gezet omdat ’rolstoel te zwaar is’

Moeder van Monique Westenberg haalt keihard uit naar André Hazes: ’Neem hem nooit meer terug’