in

Andre Hazes is kapot en kampt met ‘ernstige ziekte’

Er is de afgelopen dagen al veel geschreven over Andre Hazes en Sarah. Ze zitten nu beide in een kliniek in Spanje waar Sarah 2 jaar eerder afkickte voor haar drank en drugs verslaving.

Volgens de familie zit Sarah daar om te leren omgaan met de media. Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zit Sarah daar waarschijnlijk omdat ze weer een terugval van haar verslavingen heeft gehad

Nu zit Andre Hazes daar ook en de rede was tot nu toe onduidelijk. Want Andre is later dan Sarah in de kliniek gearriveerd.

Lees ook  Pukkel na 85 jaar eindelijk verwijderd, eet smakelijk!

Dus wellicht was hij daar om Sarah te steunen, maar er gingen ook geruchten dat hij naar de kliniek ging voor zijn eigen verslavingen.

Het management van Andre laat vandaag weten dat daar allemaal niks van waar is. Andre zit namelijk in de kliniek omdat hij in een soort burn-out zit. Zijn management zegt het volgende hierover.

“Hazes ging de afgelopen maanden door een roerige periode. Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de corona pandemie met zich meegebracht hebben en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad.

Lees ook  Volwassenen met een knuffel: 'Mijn partner moest er wel aan wennen'

André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop.

Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Man is zelfverklaard pizzatariër en eet al 25 jaar alleen maar pizza

Prinses Alexia bevestigt relatie en laat haar buitenlandse vriendje zien