in

André Hazes in therapie: ‘Relatieproblemen’

Geen goed contact met ex Monique, hij ziet zoontje Dré amper én het begint er steeds meer op te lijken dat zijn relatie met Sarah in zwaar weer verkeert.

Al deze problemen zouden ervoor hebben gezorgd dat André momenteel in therapie zit.

André viert feest zonder Sarah
Het lijkt niet zo goed te gaan met André. Hoewel we de laatste dagen op Instagram kunnen zien dat hij feestviert, is Sarah nergens te bekennen.

En dat terwijl het stel normaal gesproken onafscheidelijk is. Wat is er aan de hand?

André is in België waar hij verschillende optredens geeft en lijkt het daar goed naar zijn zin te hebben. En hoewel Sarah gewoonlijk meegaat, is ze nu thuisgebleven.

Lees ook  Man overlijdt in ziekenhuis Zutphen, maar niemand weet wie hij is

Relatie in zwaar weer?
Er wordt al even gefluisterd dat de relatie in zwaar weer zou verkeren. ,,De ‘kijk eens hoe gek wij zijn’-posts worden nu frequenter en komen wat geforceerd over waardoor ik het gevoel krijg dat er iemand wat onzeker wordt over de relatie”, zei Yvonne Coldeweijer al eerder.

Maar de laatste dagen plaatsen André en Sarah ook geen foto’s meer samen en lijkt het erop dat ze elkaar niet zien.

En hoewel de ouders van Sarah dol waren op schoonzoon André, lijken zij elkaar ook al enige tijd niet meer te hebben gezien.

Lees ook  Mogelijk negatieve gevolgen zomervakanties na versoepeling op scholen

In therapie voor communicatie
Daarbij zou het contact tussen André en Monique tot een dieptepunt zijn gekomen. Er zou een ruzie zijn ontstaan waardoor Monique de deur volledig dichthoudt.

De communicatie tussen de twee zou momenteel zó slecht verlopen, dat André therapie nodig heeft.

,,Het blijkt dat André momenteel in therapie zit vanwege eigen problemen en hier leert hij ook om beter te communiceren met Monique”, meldt showbizzkanaal Juicechannel op Instagram.

Hopelijk voor André dat hij door de therapie zoontje Dré vaker mag zien van Monique. Een ontmoeting met Sarah is nog altijd niet geweest. Monique wil niet dat kleine Dré haar leert kennen.

Zware donderwolken boven relatie André Hazes en Sarah

Maxima had keuze tussen “Rijke” of “Knappe” Prins, wie van de twee was Willem?