in

‘André Hazes heeft iets heel ergs te verbergen’

André Hazes kampt met een burn-out maar Johan Derksen heeft geen medelijden met de zanger. Sterker nog, hij gelooft niet eens dat hij een burn-out heeft. ,,Als je verdwijnt en je komt zo weer terug in Nederland, dan heb je iets te verbergen.”

‘Hij leeft als een varken’
Het management van Hazes meldde dat de zanger kampt met een burn-out. De klachten waren te wijten aan de ‘roerige periode’ waar hij afgelopen maanden doorheen ging. Onzin, zegt Johan Derksen in Veronica Inside. ,,Die is gewoon naar een afkickcentrum geweest.”

Lees ook  ‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’

Hoe hij dat weet? ,,Dat proef ik gewoon. Als je verdwijnt en je gaat naar het buitenland en je komt zo weer terug in Nederland, dan heb je iets te verbergen”, gaat Derksen verder. ,,En dan die hysterische moeder erachteraan. Ik word er heel moe van.”

Johan heeft dan ook helemaal geen medelijden met André. Normaalgesproken heeft de zanger volgens hem namelijk nooit wat te verbergen. ,,Ik vind het een idioot, omdat hij leeft als een rare losbol en onbeschaafd is ten opzichte van zijn ex-vrouw en zijn kind”, sneert Johan, die geen genade toont. ,,Hij leeft gewoon als een varken.”

Lees ook  Kinderarts laat zien hoe je een schreeuwende baby binnen enkele seconden kunt kalmeren

Gaby Blaaser deelt foto zonder kleren met pot Nutella in d’r klauwen

Zien: Monique Westenberg neemt André Hazes weer over van Sarah van Soelen!