in

Man sterft aan hartaanval terwijl hij vermoorde vrouw in zijn tuin begraaft

Een man in de Amerikaanse staat South-Carolina is zaterdagmorgen dood aangetroffen in zijn tuin, waar hij een vrouw die hij net had vermoord aan het begraven was. Hij had de vrouw gewurgd, melden lokale autoriteiten. De man stierf aan een hartaanval.

„De 60-jarige Joseph McKinnon werd zaterdagochtend dood in zijn tuin aangetroffen. Zijn lichaam vertoonde geen sporen van geweld, hij is een natuurlijke dood gestorven”, valt te lezen in een persbericht dat aan lokale media werd verspreid. Een autopsie wees uit dat de man is gestorven aan een hartaanval.

Lees ook  Zeker één dode nadat school deels instort in Antwerpen, nog vijf vermisten

Wurging
Tijdens het onderzoek naar zijn overlijden werd een ander lichaam in de tuin aangetroffen. Het gaat om het lichaam van Patricia Dent, een 65-jarige vrouw die in een pas gedolven graf in de tuin lag. De autopsie die op dat lichaam werd uitgevoerd, wijst op een overlijden door wurging.

Lees ook  Man (83) vecht lockdown aan: ‘Ik heb twee vaccins gehad, moet ik dan thuis blijven zitten?’

Volgens de autoriteiten zou de man Dent hebben aangevallen in de woning, haar hebben vastgebonden nadat hij haar had gewurgd en haar vervolgens in vuilniszakken hebben gestopt.

Daarna wilde hij haar in een pas gegraven graf leggen. McKinnon kreeg een hartaanval toen hij probeerde dat graf te bedekken met aarde.

Het is onduidelijk waarom de vrouw vermoord werd. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Gezinsdrama in Spanje: Nederlandse ouders stappen uit leven nadat jongen (15) van huis wegloopt

Jongen uit Staphorst krijgt lachers op de hand met Google Maps-foto