in

Altijd oppassen wanneer jouw hitsige schoonmoeder mee op date gaat

Onderstaande beelden komen uit het Nederlandse programma ‘From Russia With Love’. Dit was een populaire Nederlandse realityserie. Het programma volgde een aantal Nederlandse (en één Vlaamse) vrijgezelle mannen die op zoek gaan naar een partner in het voormalige Oostblok. Eigenlijk de Hollandse versie van het oude VT4-programma ‘Exotische Liefde’.

Lees ook  Vrouw eindigt in ziekenhuis nadat ze te veel sushi eet bij all-you-can-eat restaurant

Een fragment uit deze serie gaat nu opnieuw viraal op TikTok. Zo had Herman een zekere Maria, een Russische dame, laten overvliegen naar Nederland. Ze hadden al heel lange tijd online gechat, maar zagen elkaar pas voor de eerste keer in het echt. Op één van hun eerste dates besloot de moeder van Herman om doodleuk mee te gaan.

Lees ook  Paolo F. (30) kwam terug van dancing voor hij op carnavalisten inreed: in 2017 werd zijn rijbewijs al eens 24 dagen ingetrokken

Blijkbaar was Maria haar nieuwe schoonmoeder ook wel echt stapelzot van haar en dat leverde best bizarre beelden op. Opgepast want je krijgt wellicht plaatsvervangende schaamte bij het bekijken van deze beelden.

Dit is de schokkende waarheid over André Hazes en Sarah

Topless Megan Fox en Kourtney Kardashian Megan Fox en Kourtney Kardashian kunnen niet van elkaar afblijven