in

Alleenstaande moeder verbrandt 60% lichaam, nadat ze brandend huis in gaat om haar 4 kinderen te redden

Een alleenstaande moeder uit Chelsea, Michigan (VS) ligt in het ziekenhuis om te herstellen, nadat ze haar brandende huis in ging om haar vier jonge kinderen te redden.

Het huis van Mikala Vish vloog in brand terwijl ze binnen was met haar kinderen, en ze slaagde erin om ze er allemaal uit te krijgen.

Zij en haar 6-jarige kind liepen brandwonden op, maar ze leven nog allemaal dankzij haar heroïsche daad.

De brand ontstond op dinsdag, terwijl Mikala thuis was met haar kinderen van 13, 6 en 4 jaar, plus een baby van 9 maanden.

Ondanks de snelle verspreiding van het vuur wist ze drie van haar kinderen in snel veiligheid te brengen.

Lees ook  Wil je een tattoo laten zetten? Voor 5 euro kan je bij Erik op zolder terecht!

Maar haar 6-jarige zoon Torin zat nog steeds binnen opgesloten.

“Zoals ik het heb begrepen was het een totaal inferno en ze gaf gewoon alles totdat ze Torin vond,” vertelde haar moeder Susan aan Fox 2 Detroit.

Mikala liep tweede- en derdegraads brandwonden op verspreid over 60% van haar lichaam, terwijl Torin ook brandwonden had aan zijn handen, voeten en rug.

De moeder van vier kinderen, die “ingepakt is als een mummie” en niet kan praten, is wakker en zich bewust van haar toestand.

Zowel zij als haar zoon zullen binnenkort een huidtransplantatie ondergaan.

Lees ook  Zieke Marjolein (35) uit Eerbeek werd bont en blauw geslagen en overleed

Brynna Klink, de vrouw van één van de brandweermannen die op de brand afkwamen, startte een crowdfundingsactie om Mikala en haar familie te helpen.

Meer dan $220.000 opgehaald
“Elke moeder denkt dat ze zo zullen handelen, maar hoeven het nooit te doen. Het is eigenlijk nooit een échte situatie,” zei Brynna. “Deze moeder riskeerde haar leven voor haar kinderen en ze verloor al haar bezittingen.”


Wauw! Mikala is met recht een dappere moeder. We zeggen allemaal dat we een brandend gebouw zouden binnenstormen om onze dierbaren te redden, maar wie weet wat we zouden doen als het écht zou gebeuren.

Levenslang voor moeder (28) die vijf kinderen verstikte en verdronk

Verdachte (81) aan randing 12-jarig meisje niet op zitting, zaak aangehouden