in ,

9 redenen waarom jij nu een massage verdient

Na alle drukke dagen wil jij wel weer eens optimaal kunnen uitrusten. Hoe kan dit beter dan met een massage? Je wordt goed los gemasseerd en bent daarna totally fresh.

Jouw pijnlijke spieren zijn gelijk ontspannen na zo’n behandeling. Ben je het hiermee eens? Dan wordt het tijd om de voordelen van een massage eens te bespreken. Lees gauw mee, want dit zijn de redenen waarom jij nu meteen een massage moet boeken.

1. Je verdient het
Je mag jezelf wel eens belonen na je flink uitgesloofd te hebben vorig jaar. Het is weer tijd voor een nieuw jaar, wat betekent dat jij recht hebt op een massage, zodat jij fresh kan beginnen.

2. Een romantisch avondje met je lover
Niks is romantischer dan je lover een massage geven. Je bent compleet gericht op de ander en geven elkaar de totale aandacht. Waarschijnlijk vind hij het ook nog eens lekker.

Lees ook  Deze robot kookt én doet de afwas voor je - Wie moet hem hebben?

3. Goed voor je spierpijn
Sport jij veel en vaak? Dan kan je last krijgen van overbelasting van je spieren. Dit is meestal de oorzaak van je spierpijn. Een goede massage kan helpen om je pijnklachten te verminderen.

4. Vermindering van rugpijn
Wanneer je rugpijn hebt kan een massage verlichting geven, maar helaas lost het je pijn niet op. Meestal zijn je spieren in je rug dan te stijf en een massage kan dan zorgen voor meer ontspanning.

5. Pure ontspanning
Want waarvoor neem je anders een massage? Eindelijk ben je niet meer zo gespannen en hoef je nergens meer aan te denken. Het enige wat er door jouw hoofd kan gaan is: niet stoppen :-).

Lees ook  Dit is dus het bloedmooie zusje van Max Verstappen:

6. Je wordt minder snel ziek
Door regelmatig een massage te nemen, verbetert jouw weerstand. Er worden witte bloedlichaampjes aangemaakt en het stresshormoon cortisol wordt verlaagd. Zo wordt je minder snel ziek!

7. Vermindert stress
Door de massage wordt de aanmaak van stresshormonen verlaagd: cortisol. Bij een nuttige massage komen deze hormonen vrij. Deze stoffen hebben een positief effect op fysieke en psychische problemen.

8. Geeft energie
Je krijgt natuurlijk eerst je verdiende ultieme rust tijdens de massage, maar nadat je goed bent losgemaakt, kan het juist zorgen voor de nodige energie. Jij bent er weer helemaal bovenop.

9. Je slaapt beter
Maar masseren kan ook helpen bij slapeloze nachten. Je concentreert je geheel op je eigen lichaam. Dit geeft rust en ontspanning, waardoor je een beter slaappatroon kunt ontwikkelen.

Kim koopt huis met uitzicht op homo ontmoetingsplek: “Soms zijn ze met zes man bezig”

Een mug in je slaapkamer maar zie je ’m niet? Zo vind je de mug sneller