in

51-jarige man gewond na steekpartij

Politiemensen hielden vrijdagavond 11 maart in de Generaal Smutslaan een 51-jarige Tilburger aan nadat een gewonde man werd aangetroffen in de Scharias Jansenstraat in Tilburg. De man zit vast en wordt door de politie verhoord.

De politie trof vrijdagavond 11 maart rond 19:50 uur een gewonde man aan in de Scharias Jansenstraat in Tilburg.

De man had zichtbaar letsel en uit onderzoek bleek dat hij zijn verwondingen had opgelopen tijdens een steekincident eerder op de avond.

Lees ook  Hagenaar (23) rijdt door na twee aanrijdingen in één nacht, één slachtoffer zwaargewond

Het incident had mogelijk plaatsgevonden aan de Generaal Smutlaan, daar werd rond 20:25 uur een 51-jarige Tilburger als verdachte aangehouden.

Ook hij had verwondingen. Beide mannen zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De 51-jarige Tilburger zit vast en wordt door de politie verhoord.

Onderzoek
Uit eerste onderzoek is gebleken dat beide mannen elkaar kennen. Vermoedelijk heeft er een mishandeling plaatsgevonden waarbij ook is gestoken.

Lees ook  Twee vrouwen mishandeld door groep jongens

Vandaag, zaterdag 12 maart, gaat het onderzoek verder. Zo wordt er onder andere door de Forensische Opsporing sporenonderzoek gedaan in de woning aan de Generaal Smutslaan en vindt er buurtonderzoek plaats.

Artsen voeren spoedkeizersnede uit, maar verstijven als ze de zeldzame huidafwijking van de baby zien

20-jarige man neergestoken