in

31-jarige man nodigt zieke 89-jarige buurvrouw uit om bij hem in te wonen

Hoe goed kent u uw buren? Kent u ze goed genoeg om ze bij u thuis uit te nodigen? Laat staan om ze uit te nodigen om bij u te komen inwonen?

In 2013 kwam Chris Salvatore tegenover Norma Cook wonen, een 85-jarige vrouw, en haar kat, Hermes. De twee zeiden elkaar altijd gedag, maar nadat Salvatore zichzelf had voorgesteld, werden ze snel vrienden.

Ze werden zelfs zulke goede vrienden dat toen Norma bijna aan het eind van haar leven was en constante zorg nodig had, Salvatore, een 31-jarige acteur, haar vroeg om bij haar in te trekken.

In 2013 kwam Chris Salvatore tegenover Norma Cook wonen, een 85-jarige vrouw, en haar kat, Hermes. De twee zeiden elkaar altijd gedag, maar nadat Salvatore zichzelf had voorgesteld, werden ze al snel vrienden.

Toen Norma 89 jaar werd, ging haar gezondheid snel achteruit. Na een ziekenhuisopname vernam Salvatore dat Norma niet naar huis zou mogen terugkeren tenzij ze constante verzorging zou krijgen. Zonder eigen kinderen of familie in de buurt, was ze ten einde raad.

Lees ook  Vrouw (23) die al 11 kinderen heeft is verslaafd aan kinderen en wil nog eens 100

Salvatore ging het internet op en zette een inzamelactie in via GoFundMe, voor Norma. Toen de twee beste vrienden een paar verzorgers hadden getest, besefte de 31-jarige dat hij iets meer moest ondernemen.

“De enige andere optie was dat ze naar een instelling zou gaan,” vertelde hij TODAY. “Dat kon ik iemand die op mijn oma lijkt niet aandoen.”

Hij nodigde Norma uit om in zijn appartement te komen wonen.

“Ik ben zo blij dat ik haar dit geschenk heb kunnen geven om haar laatste dagen bij me thuis door te brengen,” vertelde Salvatore aan GoFundMe. “Ik kan me niet voorstellen hoe het is om het einde van je leven in een ziekenhuis door te maken zonder je vrienden of huisdieren.”

Lees ook  Asociale tiener neemt meerdere stoelen in beslag waarna passagier gewoon op hem gaat zitten

De twee bleken uitstekende huisgenoten te zijn.

“We kijken altijd naar het nieuws,” vertelde Cook aan TODAY. “We praten veel en drinken champagne en eten pindanootjes.”

Maar helaas is Cook op 15 februari 2017 overleden. Salvatore deelde het hartverscheurende nieuws op Instagram, waar hij vaak de avonturen van het tweetal deelde.

Kimberley: ‘Mijn vriend zal mij nooit zonder make-up zien’

NVWA waarschuwt voor erectiestimulerende honing