in ,

3-jarige achtergelaten in hete wagen en sterft – getuigen waarschuwden: “Ze zat daar heel erg lang”

Een meisje van drie is overleden nadat ze werd achtergelaten in een snikhete wagen, gedurende een erg lange periode.

Toen de politie ter plaatse was, merkten ze meteen dat het meisje niet meer ademde. Een onderzoek meldt dat het meisje 3 uur lang in de hete wagen zat.

Op 3 juni kreeg de politie en hulpdiensten een oproep binnen in Californië. Getuigen hadden gezien dat een levenloos kind heel erg lang in een wagen zat. Dat meldt NBC News.

De wagen stond geparkeerd in een plek waar het meer dan 30 graden was die dag. Toen de politie ter plaatse was, vonden ze het levenloze lichaam van het driejarige meisje.

Reanimatie geprobeerd
Toen het meisje niet meer ademde, begonnen de hulpdiensten meteen met reanimatie maar helaas reageerde het kind niet meer.

Lees ook  Vader van zieke Jairon (14) riep geesten op in plaats van dokter: hele familie blijft in villa wonen waar lichaampje weken dood op bed ligt

“Een politieagent was bezig met een ander geval in dezelfde straat, en was meteen ter plaatse. Agenten probeerden het kind zelf nog te reanimeren.”

3 uur lang in wagen
Er werden nog verschillende pogingen geprobeerd om het kind te reanimeren maar dezelfde dag overleed ze nog.

“Volgens ons onderzoek zou het kind drie uur lang in het hete voertuig gezeten hebben. Buiten was het nog warmer,” schrijft het politiedepartement in een bericht op Facebook.

Het onderzoek toont ook aan dat de moeder van het meisje in de wagen drugs was gaan kopen. De politie vertelde later dat ze een grote hoeveelheid marihuana hadden gevonden. Ze schatten dat er tot 80 planten marihuana gevonden waren.

Lees ook  9-jarige jongen en zijn 8-jarige zusje overleden door vallende boom op camping – rust in vrede

Meer dan 80 marihuanaplanten
De drie andere kinderen van de vrouw bevinden zich intussen bij de sociale dienst.

De moeder van het kind zou marihuana hebben in haar tuin en zou bezig geweest zijn met verwerken van de drugs terwijl het kind in het voertuig zat.

“De drugsdienst van de politie kreeg de oproep binnen om te strijden tegen drugsgerelateerde misdaden.

Zeventig marihuanaplanten, 80 jonge planten en ongeveer 215 kilo marihuana werden aangetroffen in de woning.

De vier andere kinderen van 15, 11 en twee die slechts 9 maanden oud waren, werden aangetroffen in het huis. Ze verblijven momenteel allemaal bij de sociale dienst,” meldt de politie.

Brandweerman opgeroepen voor auto-ongeluk – vindt eigen dochter Ella dood in autowrak

“Mijn zoon kon dood geweest zijn” – jongen (11) springt uit bus om pestkoppen te vermijden