in

10 mannen onthullen wat het vreemdste is dat ze ooit deden met hun pretstok

We weten niet wat jullie ermee doen, maar deze gasten doen dingen die jullie waarschijnlijk / hopelijk niet doen… Nu goed, iedereen weet het best wat z’n eigen pretstok nodig heeft of kan verdragen. Zet je maar even, want sommige zijn echt wel heel bizar!

Mannen vertelden op het bekende Reddit namelijk wat het meest bizarre was dat ze ooit hadden gedaan. En daar zitten heel ‘unieke’ dingen bij.

Tip van de dag: boots de vreemde gewoontes van deze heren niet na

1. Ik tekende er ogen op en nam er foto’s van. Nadien beklaagde ik me wel dat ik het aan andere mensen liet zien!

2. Ik las eens dat sommige mannen hun ballen in hun lijf kunnen duwen. Ik probeerde het, het mislukte en ik panikeerde! Ik dacht even dat ze echt voorgoed verdwenen waren.

Lees ook  Broer Tom en zus Lena zijn al 20 jaar een stel: 'Onze liefde is een vloek'

3. Ik had ooit eens wat pikante saus aan mijn handen, en krabde aan mijn ballen. Mijn penis leek wel in brand te staan gedurende 30 minuten!

4. Toen ik voor het eerst masturberen ontdekte, wilde ik een crème gebruiken. Maar ik durfde het niet aan mijn ouders vragen en kocht dus zelf iets. Bleek dat het eigenlijk gewoon een soort van handzeep was. Mijn penis droogde helemaal uit en vervelde als bij een slang!

5. Ik heb ooit eens in mijn puberteit geprobeerd om mijn penis in mijn eigen gat te duwen. Ik wilde eigenlijk gewoon weten of het kon. Ik geraakte er net niet.

6. Mijn eerste lief probeerde er ooit een knoop in te leggen. Zonder mij dat eerst te vragen! Ik ben blij dat ze weg is.

Lees ook  Aha: dít is waarom vrouwenonderbroeken een strikje hebben

7. Ik deed er niet echt iets mee, maar vertelde er iets over. Ik zei tegen de meisjes van mijn klas dat ik enorme spieren had in mijn penis en er dingen mee kon oprapen, zoals een olifant met zijn slurf. Gelukkig moest ik het nooit bewijzen!

8. Ik probeerde om met mijn penis pindanoten in een tas te wippen. Ik weigerde om ermee te stoppen totdat ik er echt eentje in kreeg!

9. Ik stak eens een klein plastieken koffielepeltje in het gaatje. Gewoon om te zien hoe ver ik zou kunnen gaan. Dat deed echt pijn!

10. Meer dan eens, in een publiek toilet, wandelde ik achterwaarts tijdens het plassen. Ik wilde weten hoe ver ik kon gaan zonder te ‘morsen’.

De levensechte sekspop is in opmars door pandemie: Heb jij er al een besteld?

‘Pretty Little Liars’-actrice deelt zwoele lingeriefoto’s. Fans lovend: “Prachtig!”